sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Trei coafuri simple şi frumoase pe care le faci în două minute

Ai vrea să arăţi bine în fiecare zi, dar nu reuşeşti să te trezeşti suficient de devreme ca să-ţi aranjezi părul aşa cum ai vrea. Dacă te recunoşti în descriere, te ajutăm noi cu trei idei de coafuri simple, frumoasă !
de Unica.ro, 06 Noiembrie 2013

  • Sursa Foto: captură Youtube
Dacă nu găseşti niciodată timpul necesar să-ţi aranjezi părul dimineaţa, trebuie să vezi acest clip în care vei învăţa să-ţi faci singură trei coafuri simple şi frumoase care nu durează mai mult de două minute fiecare.
Mia, o pasionată de beauty şi coafură, care împărtăşeşte ideile ei pe Youtube, a descoperit trei stiluri superbe şi uşor de realizat pe care ne explică şi nouă cum să le facem în câţiva paşi simpli.
Prima coafură prezentată de ea, este una uşor retro cu volum pe creştetul capului, care necesită numai o perie pentru taparea părului şi câteva agrafe simple.
A doua coafură este o "coadă falsă" care îţi face părul să pară mai scurt şi în acelaşi timp îi dă volum. Nu îţi trebuie decât un elastic simplu şi câteva agrafe.
Iar a treia coafură este un coc elegant pentru care ai nevoie de un elastic subţire şi unul mai gros.
Toate aceste coafuri simple sunt potrivite unui păt de lungime medie sau lungă, iar dacă e ondulat, cu atât mai bine.
Vezi cele trei coafuri simple şi frumoase în clipul de mai jos!


Sursa: Trei coafuri simple şi frumoase pe care le faci în două minute - Coafuri | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/coafuri-simple-frumoase-faci-doua-minute-38092.html#ixzz2k8eEzM27