sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Coafuri trendy pentru mirese

Coafuri trendy pentru mirese
Cand ziua cea mare se apropie suntem atat de stresate incat abia daca ne mai sta gandul la cele mai mici detalii, cum ar fi coafura sau manichiura din ziua nuntii.
Fiind o zi cu adevarat speciala nu este de mirare ca vrem sa fim perfecte sau sa aratam fabulos. 
Pe langa rochia de mireasa aleasa, coafura trebuie sa fie si ea in ton cu personalitatea ta si sa-ti scoata in evidenta calitatile de care ai nevoie pentru a te simti in largul tau.


coafura trendy pentru mirese este reprezentata de bucle, care au capatat din ce in ce mai multa popularitate.
Buclele sunt foarte sexy, iar daca ele se potrivesc cu rochia de mireasa, atunci ai toate motivele din lume sa te simti ca o printesa in aceasta zi minuntata.

Si pentru ca tot am adus vorba de printese, sa nu uitam ca tiarele sunt preferate de foarte multe mirese, mai ales daca si rochita de mireasa merge pe acelasi stil.
Atat buclele lejere cat si cocurile la baza gatului sunt puse in evidenta de aceste accesorii frumoase si delicate: tiarele.


O coafura la fel de trendy pentru mirese este reprezentata de impletituri. Impletiturile pentru mirese sunt de-a dreptul spectaculoase si de efect, mai ales daca le combinam cu accesorii de par, cum ar fi agrafele sau floricelele de par.
Ele pot fi aranjate atat pe parul lung, lasat pe spate, cat si sub forma unor cocuri sau pe parul mediu.


Pentru o coafura trendy de mireasa, ultima fita ca sa-i spunem asa, este data de palarie. Palariile se purtau pe timpuri in locul voalului si erau destinate mireselor aflate la a doua casnicie sau mireselor de peste 35 ani, care erau la prima casatorie.
Astazi, palariile au devenit mai degraba un accesoriu cool, care merge de minune unei rochite simple, mai ales daca nunta are loc pe timpul verii.

Si ultima coafura pentru mireasa , dar nu cea din urma este cocul.
Cocul reprezinta eleganta si feminitate si poate fi pus in valoare cu cateva accesorii de par fine, dar si cu voalul, daca alegi sa-l porti.

Indiferent ca alegi un coc modern, lejer, minimalist, spaniol, voluminos, etc, trebuie sa stii ca e bine sa ceri sfaturile unui hair-stylist pentru a alege modelul care iti pune calitatile fizice in valoare.