vineri, 16 mai 2014

Coafeza nunta Giurgiu 2014

Cand vine vorba despre modele de coafuri pentru nunta, alegerea nu este niciodata usoara, indiferent daca esti mireasa, nasa, soacra, domnisoara de onoare sau invitata. Karena iti ofera cateva modele de coafuri pentru nunta, modele elegante pentru nasa, soacra si invitate, pentru a avea de unde sa te inspiri, in functie de rolul tau la petrecere si, bineinteles, de tunsoarea ta.
Dintre numeroasele modele de coafuri de nunta nu stii care se potriveste rolului tau in ziua cea mare a mirilor? Aici gasesti cateva sugestii de coafuri pentru nasa, coafuri pentru soacra si modele de coafuri pentru invitate la nunta, care sa te inspire in alegerea modelului perfect pentru tine. Nu uita ca, in primul rand, coafura trebuie sa se potriveasca stilului tau, sa fie in armonie cu tinuta si sa-ti vina bine.

Modele de coafuri de nasa

Rolul nasei este unul foarte important la nunta, asa ca vei fi toata ziua in centrul atentiei, alaturi de miri. Tocmai de aceea trebuie sa te remarci prin eleganta si bun gust, alegand una dintre numeroasele coafuri pentru nasa pe care le ai la dispozitie. In functie de lungimea parului, dar si de stilul nuntii, te poti orienta catre modele elegante pentru nasa care sa fie in armonie perfecta cu toate detaliile. Fie ca este vorba despre o coafura cu bucle, cu impletituri sau despre un coc mai sofisticat, aceasta va completa rochia intr-o tinuta impecabila.


Modele de coafuri de soacra

Soacra mica, soacra mare... cand vine vorba desprea coafuri pentru soacra, alegerea este la fel de grea. Este o zi speciala, in care copilul tau incepe o viata noua punand bazele propriei familii, asa ca o asemenea ocazie trebuie sarbatorita cu o petrecere pe masura. Daca ti-ai ales rochia de seara, asta nu inseamna ca ai scapat de griji. Trebuie sa acorzi o atentie deosebita coafurii pentru a pune in valoare intreaga tinuta. Si nu uita ca felicitarile se vor indrepta si spre tine, deci trebuie sa arati exceptional. Alege unul dintre modelele de coafuri de soacra si fa-i pe toti mandri de tine. Poti opta pentru un coc elegant sau pentru o coafura simpla, dar care sa te avantajeze, important este sa te simti bine in pielea ta si sa arati ireprosabil in ziua cea mare.
Lily AllenReese Witherspoon

Modele de coafuri pentru invitate la nunta


Daca esti invitata la nunta si nu stii ce sa alegi dintre atatea modele de coafuri, gandeste-te ca important este sa adaptezi stilul in functie de tinuta si invers. In plus, nu trebuie sa-ti faci prea multe griji, deoarece ai o multitudine de variante din care sa alegi. Fie cu parul lasat pe spate cu bucle lejere, fie cu parul indreptat si cu o tunsoare geometrica, fie cu impletituri, alegerea este doar a ta.
Acestea sunt doar cateva sugestii, exista insa o multime de alte modele de coafuri pentru nunta, de la coafuri pentru nasa si pana la coafuri pentru soacra sau coafuri pentru invitate la nunta. Totul depinde de gusturile tale, de lungimea parului si de stilul vestimentar sau al nuntii la care participi. Atat timp cat esti in ton cu petrecerea, orice coafura care ti se potriveste va fi perfecta pentru o asemenea zi.
Pe tine ce modele de coafuri de nunta te intereseaza?