sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Coafuri cu peria rotativa

De cand a aparut peria rotativa electrica, nu mai ai nicio scuza pentru aspectul neingrijit al parului, chiar daca nu ai indemanare. Nici nu ai nevoie, deoarece peria rotativa este foarte simplu de utilizat si iti permite sa creezi diferite coafuri, exact ca la salon.
Incearca urmatoarele coafuri cu peria rotativa!

Coafuri cu peria rotativa pentru par drept, cu volum

Coafuri cu peria rotativa Coafuri cu peria rotativa
Indiferent ca esti tunsa bob sau ai parul lung, peria rotativa este produsul ideal pentru a obtine volum si pentru a indrepta parul in acelasi timp. Dupa ce te-ai spalat pe cap usuca-ti parul foarte putin cu foehn-ul, apoi foloseste peria rotativa cu capatul mare.


Onduleuri spirala realizate cu peria rotativa

Coafuri cu peria rotativa Coafuri cu peria rotativa
Pentru a obtine onduleuri spirala, cel mai bine este sa folosesti capatul mai subtire al periei rotative. Ia suvite de par subtiri si roteste-le inspre in afara, in sensul spiralei.

Cu varfurile in exterior

Este o coafura foarte chic si foarte usor de realizat. Usuca parul cu peria rotativa, orientand varfurile spre exterior. Acest tip de coafura se potriveste perfect tunsorilor filate.

Obtine bucle retro cu ajutorul periei rotative

Coafuri cu peria rotativa Coafuri cu peria rotativa
Foloseste capatul mare al periei si onduleaza usor parul in interior. Pentru a coafa partea de breton, trebuie sa prinzi cel mult doua agrafe, astfel incat parul sa ia forma unor valuri. Lasa-le in par pana obtii forma dorita si apoi inlatura-le.

Bucle lejere

Coafuri cu peria rotativa Coafuri cu peria rotativa
Foloseste capatul subtire al periei si onduleaza lejer varfurile.
Periile rotative sunt un must-have pentru toate femeile care nu au timp mereu sa ajunga la coafor. Coafurile cu peria rotativa au volum si arata superb. Incearca si tu!