sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Coafuri 2013 - totul despre coafuri şi îngrijirea părului


 • Cele mai bune produse de stylingCele mai bune produse de styling
  Cele mai bune produse de styling au rolul de a-ţi proteja podoaba capilară şi a-i conferi strălucire şi un aspect neted şi mătăsos. Întrucât părul fiecăreia dintre noi este supus adeseori la factori mecanici, chimici şi termici ce îl deteriorează, este esenţial să urmăm tratamente capilare înainte de a folosi uscătorul de par sau ondulatorul şi placa de îndreptat şi să revitalizăm părul după ce îl vopsim sau îl expunem la soare pentru o perioada îndelungată.
 • Coafuri toamnă/iarnă 2013-2014 - tendinţe de pe podiumCoafuri toamnă/iarnă 2013-2014 - tendinţe de pe podium
  Podiumurile Fashion Week pentru sezonul toamnă/iarnă 2013-2013 au prezentat propuneri senzaţionale în ceea ce priveşte machiajul în tendinţe şi soluţii interesante de a ne coafa părul în sezonul rece.
 • Tendinţe beauty primăvară/vară 2014Tendinţe beauty primăvară/vară 2014
  Nici nu am reuşit să ne acomodăm bine cu tendinţele de machiaj toamnă/iarnă 2013, că rotiţele Fashion Week au şi început să se învârtă şi să producă noi tendinţebeauty pentru sezonul următor.
 • Cele mai bune uscătoare de păr - recomandări pentru un styling perfectCele mai bune uscătoare de păr - recomandări pentru un styling perfect
  Cheia unui păr superb, aidoma modelelor din reclame, constă în folosirea unor aparate de styling profesionale şi a unor produse eficiente destinate coafării. Cu toate aceastea, fundaţia este cea mai importantă, motiv pentru care m-am decis să realizez un top al celor mai bune uscătoare de par existente.
 • Coafuri iconice - stiluri care au făcut istorieCoafuri iconice - stiluri care au făcut istorie
  Există câteva repere de beauty universale, pe care orice femeie le recunoaşte şi le apreciază. O referinţă la tunsoarea pe care a popularizat-o Mia Farrow sau la coafura "Rachel" pe care Jennifer Aniston a purtat-o în serialul Friends va fi imediat apreciată drept un reper al culturii populare, un stil ce a dat naştere unei popularizări masive în rândul femeilor obişnuite, care admirau actriţele, cântăreţele şi în genere personalităţile care purtau astfel de coafuri iconice.
 • Balsam de par leave-in: cele mai bune soluţii pentru păr deterioratBalsam de par leave-in: cele mai bune soluţii pentru păr deteriorat
  Într-o eră în care aparatele de styling reprezintă cea mai simplă şi rapidă opţiune pentru a obţine o coafură perfectă şi foarte multe femei obişnuiesc să îşi vopsească părul lunar doar pentru că se plictisesc de acelaşi look, este bine să oferim părului tratamente special concepute pentru păr deteriorat şi să aplicăm produse de styling şi hair care care îl protejează şi îi refac textura.
 • Coafuri celebre din filmeCoafuri celebre din filme
  Fiecare dintre noi îşi aduce aminte de filme care ne-au marcat. Fie că este vorba de o poveste foarte impresionantă sau de o interpretare excepţională, cu siguranţă am empatizat cu personajele principale şi la sfârşitul fiecărei pelicule am plecat din sala de cinematograf păstrând în gând secvenţe memorabile şi imaginea personajelor îndrăgite.
 • Misiune: culoareMisiune: culoare
  Cum am renunţat la cea mai închisă vopsea de păr, în condiţiile în care obsesia mea pentru negru nu avea limite. Hainele negre, lacul de unghii negru, tuşul, pantofii, toate accesoriile, părul, muzica dark.
 • Coafuri pentru zile ploioase - idei de coafuri de toamnăCoafuri pentru zile ploioase - idei de coafuri de toamnă
  Secretul stiliştilor în prevenirea ondulării excesive a părului în condiţii de umiditate constă în prinderea ingenioasă a şuviţelor şi în folosirea unor produse de styling eficiente. Dat fiind faptul că sezonul ploios şi-a intrat în drepturi şi mai toţi am revenit la job cu bateriile reîncărcate din concediu, este timpul să va dezvălui câteva idei de coafuri pentru toamnă superbe şi simplu de realizat, care se vor menţine pe tot parcursul zilei, în ciuda umidităţii.
 • Tunsori cu breton - 10 stiluri preferate în 2013Tunsori cu breton - 10 stiluri preferate în 2013
  Bretonul a revenit în tendinţele tunsorilor şi coafurilor din 2013, reîncărcat cu mai multă vigoare şi influenţe din decadele trecute. Am văzut în ultima perioadă renaşterea coafurilor cu breton într-o manieră reîmprospătată şi incontestabil stilată.
 • Celebrităţi interpretând personalităţi - transformări spectaculoase în filmeCelebrităţi interpretând personalităţi - transformări spectaculoase în filme
  Machiajul transformational pe care mulţi actori îl poartă în filme este unul dintre cele mai utile instrumente pentru a intra în pielea personajelor pe care le interpretează. Acesta ajută actorii să înţeleagă mai bine trecutul personajelor şi stilul lor de viaţă, le permite să desluşească elemente din caracterul personajelor şi chiar să le contureze preferinţe şi gusturi.
 • Celebrităţi reinventate: atunci şi acumCelebrităţi reinventate: atunci şi acum
  Prin excelenţă, celebrităţile arată impecabil. Cel puţin, asta ne-am obişnuit să credem despre sumedenia de actriţe, cântăreţe şi persoane publice care defilează pe Covorul Roşu sau apar în paginile revistelor glossy.
 • Cum să ai o coafură superbă în cinci paşi simpliCum să ai o coafură superbă în cinci paşi simpli
  Aranjarea părului necesită de foarte multe ori ajutor din partea unei persoane specializate, pentru ca rezultatele să se apropie de cele dorite. Daca respecţi însă câţiva paşi, totul va părea mult mai simplu!
 • Tratamentul perfect pentru piele şi părTratamentul perfect pentru piele şi păr
  Ceaiurile negru şi verde au fost folosite de-a lungul secolelor pentru a îmbunătăţi sănătatea şi aspectul pielii şi al părului, fiind bogate în antioxidanţi şi având proprietăţi antiîmbătrânire, informează huffingtonpost.com, citat de Medifax.
 • Întreţinerea părului vopsit pe timp de vară Întreţinerea părului vopsit pe timp de vară
  Vara este sezonul în care cele mai multe femei se orientează către nuanţe de par mai deschise, mai luminoase şi, ca toate lucrurile bune, mai greu de întreţinut. Dacă sezonul cald presupunea oricum un tratament special pentru repararea părului degradat din cauza apei marii, în cazul în care decizi să îţi schimbi culoarea părului, este bine să fii la curent cu metode eficiente pentru întreţinerea părului vopsit pe timp de vară.
 • Nuanţe de păr perfecte pentru vară, inspirate de celebrităţiNuanţe de păr perfecte pentru vară, inspirate de celebrităţi
  Vara este momentul perfect pentru a renunţa la nuanţa de păr întunecată pe care ai purtat-o pe parcursul iernii şi să te orientezi către o culoare fresh, vie şi intensă, în ton cu tendinţele actuale în materie de hairstyling şi desigur, cu personalitatea şi trăsăturile tale.
 • Coafuri vara 2013 - tendinţe şi propuneri de pe podiumCoafuri vara 2013 - tendinţe şi propuneri de pe podium
  Aşa cum colecţiile de haine prezentate pe podiumurile din Săptămânile Modei evoluează de la an la an, şi machiajul şi coafurile care le însoţesc suferă modificări şi se mulează pe cerinţele publicului.
 • Ce tip de breton ţi se potriveşte?Ce tip de breton ţi se potriveşte?
  Ideea de breton este una dintre cele mai populare metode prin care femeile de pretutindeni decid să îşi reîmprospăteze tunsoarea. Cele mai multe dintre ele fac pasul cel mare din dorinţa de schimbare, fără a acorda o mare importanţă texturii părului, formei feţei sau stilului de viaţa, însă toate aceste aspecte sunt cruciale în alegerea tipului de breton potrivit.
 • Puterea unui breton - Zooey Deschanel de nerecunoscutPuterea unui breton - Zooey Deschanel de nerecunoscut
  Zooey Deschanel ne-a cucerit de nenumărate ori cu apariţiile de pe covorul roşu, dar mai ales de pe micul ecran. Actriţa este cunoscută pentru serialul „New Girl”, respectiv pentru personajul său “ciudat”, numit Jess.
 • Îngrijeşte-ţi părul cât ai clipi – trucuri rapideÎngrijeşte-ţi părul cât ai clipi – trucuri rapide
  Oricât de inspirată ar fi alegerea vestimentară, oricât de sexy ar fi pantofii sau oricât