vineri, 16 mai 2014

Manichiura de mireasă Giurgiu 2014 - modele de unghii pentru nuntă

Manichiura rămâne un aspect foarte important pentru mirese, unghiile întregind ţinuta nupţială şi conferind un plus de eleganţă şi rafinament oricărei femei. Firesc, în condiţiile în care inelul de logodnă şi verigheta trebuie însoţite în mod obligatoriu de modele de unghii pentru mirese, perfect îngrijite.
O mireasă trebuie să fie conştientă că în ziua nunţii, toate privirile vor fi aţintite pe ea, pe felul în care arată şi pe gesturile ei. În fond, acestea sunt elementele care transmit pregătirea emoţională de a intra într-o căsnicie.
Manichiură de mireasă trebuie să completeze ţinută şi look-ul tău, întrucât este uşor să intri în ridicol apelând la modele de unghii nepotrivite pentru marele eveniment.

Modele de unghii în dulcele stil clasic

Lungimea unghiilor este unul dintre aspectele care primează în realizarea unei manichiuri de mireasă. O nuntă tradiţională face casă bună cu o manichiură de mireasă în dulcele stil clasic, unde unghiile au o lungime medie - nici prea lungi, nici prea scurte.

Manichiura de mireasă clasic feminină

Prototipul de nuanţă pentru modele de unghii clasic feminine este o culoare pală, specifică pentru mirease şi 100% delicată. Nimic nu este mai elegant şi clasic precum modele de unghii ireproşabile, îmbrăcate într-un strat roz pal.
Acest look nu iese în evidenţă şi nu acaparează privirile, însă conferă unghiilor un aspect îngrijit. În cazul femeilor cu subton rece, o nuanţă de roz pal este mult mai indicată, întrucât conferă un plus de feminitate look-ului. Mireselor ce au un subton cald in nuanta tenului le recomand un strat bej auriu, uşor perlat, pentru a complimenta nuanţa tenului.

Manichiura French

Modele de unghii vin şi pleacă din tendinţele fiecărui an, însă unul dintre ele pare a rămâne de neclintit.Manichiura French este la fel de populară ca la prima apariţie, numeroase mirese alegând acest model simplu şi de efect. Potrivită pentru zi, dar şi o alegere deosebită pentru manichiura de petrecere, manichiura French cu vârful alb şi un strat uniform de nuanţa roz pal sau alb sidef se află în topul preferinţelor.

Manichiură Half Moon pentru nuntă

Manichiură Half Moon porneşte de la modelul celei French, diferenţa constând în reinversarea semilunei accentuate prin alb.
De data aceasta, se pune în valoare polul opus al unghiei, marcând semiluna naturală a acesteia. Miresele moderne obişnuiesc să aleagă această varianta aflată în tendinţele în materie de unghii pentru 2014, marcând cu stil şi graţie unghiile îngrijite.

Unghii cu gel pentru mirese

Miresele din ziua de azi au la dispoziţie saloane de cosmetică, tehnologii avansate de realizare a unei manichiuri elaborate, inedite şi originale.
Modele de unghii cu gel sunt alternativa perfectă pentru a ajunge la lungimea de unghii dorită. Pentru manichiura de mireasă, se foloseşte un gel special, care vine în nuanţe diferite de alb şi roz.
Definirea structurii se face în aproximativ trei minute sub raze UV, oferind unghiilor un înveliş dur şi rezistent, care nu îţi va produce surprize neplăcute în ziua cea mare.

Modele de unghii nonconformiste pentru mireasa modernă

Trebuie totuşi să raportăm manichiură la femeia modernă, care poartă rochii de mireasă extravagante şi spun "Nu!" conformismului. Când ne gândim la look-ul ei, ne închipuim o rochie desprinsă din balurile de societate din secolul XVIII, mult material şi culori electrice.
Manichiura de mireasă trebuie, bineînţeles, să se încadreze în temă. Pentru acest tip de mireasă modernă, saloanele recomandă culori mai îndrăzneţe precum grena, roşu aprins, roz-violet, în funcţie de culoarea rochiei.
Recomand de asemenea şi modele de unghii French, cu nuanţe reinventate. Traduc prin a te îndemna să renunţi la alb şi roz cuminte şi să preiei câte puţin din nonşalanţa celebrităţilor.
Manichiura French alb-negru, modele de unghii cu flori, modele de unghii cu accesorii - inserţii metalice, pietre, cristale- sunt alternative valabile pentru mireasă nonconformistă.
Vezi propunerile mele în galeria de poze cu modele de unghii de mireasă: