marți, 29 decembrie 2015

Coafura mireasa 2016

In zilele noastre, coafurile de mireasa nu mai sunt cum erau cateva decenii in urma. Aceasta totusi au ramas unul din cele mai importante detalii in imaginea unei mirese. De aceea, se va acorda o atentie deosebita la crearea acesteia. Nu uitati ca in ziua nuntii, dvs. veti fi in centrul atentiei si numai de dvs. depinde daca coafura dvs. de mireasa va completa armonios imaginea sau dimpotriva, o va simplifica. Anume din acest motiv, coafura de mireasa va fi aleasa cu mult timp inainte de marele eveniment. Pentru aceasta, va trebui sa descrieti coaforului cum arata tinuta si accesoriile dvs. de mireasa si sa faceti o coafura de proba. In caz contrar, va fi neplacuta situatia cand coaforul a creat o coafura complet diferita de cea pe care ati dorit-o, iar pana la nunta a ramas mai putin de o ora.
Coafuri mireasa 2015
In plus, atunci cand alegeti o coafura de mireasa, luati in considerare si lungimea parului deoarece o coafura pe par scurt si una pe par mediu sau lung arata complet diferit. Noi va vom oferi sfaturi, cum sa alegeti coafura de mireasa potrivita si va vom arata exemple de coafuri de mireasa pentru a va putea inspira si alege mai usor ce va este pe plac.
Poze coafuri pentru mireasa 2015
Luati in considerare si sfaturile simple, care va vor ajuta sa alegeti coafurile de mireasa, imaginile carora le puteti gasi pe internet sau in revistele din saloanele de frumusete.

SFATURI PENTRU ALEGEREA COAFURII DE MIREASA PERFECTE:

  • Ideal ar fi sa va faceti programare la cativa coafori, pentru a-l alege pe cel cu care va va fi comfortabil sa lucrati. Specialistul trebuie sa poata sa va dea sfatul potrivit, nu doar sa fie de acord cu dvs.
  • Coafura se va alege nu doar dupa stil, Sau de exemplu doar din revista, care arata coafuri de mireasa par lung. Puteti incerca si vedea diferite optiuni. Important este ca aceasta sa se potriveasca cu forma fetei si cu rochia dvs. de mireasa. De exemplu, daca rochia este destul de simpla si in stil clasic, atunci coafura trebuie doar sa puna in evidenta tinuta, dar sa nu atraga atentia la ea.
  • Este foarte important din timp sa alegeti ce veti pune pe cap in ziua nuntii deoarece coafurile de mireasa cu voal nu arata la fel precum cele cu diadema sau coronita.
  • Inainte de a merge la coafor, alegeti acele coafuri de mireasa care va sunt pe plac, apoi cu specialistul alegeti varianta ideala pentru dvs.
  • Neaparat faceti o coafura de mireasa de proba. Aceasta nu trebuie doar sa va placa, dar trebuie si sa va simtiti bine cu ea. Incercati sa faceti o poza cu coafura si imbracata in rochie. In acest mod veti putea vedea dintr-o parte daca coafura se combina cu imaginea sau trebuie sa alegeti altceva. Pe langa aceasta, veti avea posibilitatea sa ii aratati coaforului micile defecte, pentru ca in ziua nuntii totul sa fie ideal.
  • Urmariti cat timp va este facuta coafura de proba. Astfel veti putea usor planifica alte sarcini in ziua nuntii.
  • Alegeti foarte atent accesoriile pentru coafura de nunta. Acestea pot fi diverse agrafe, margele, precum si flori vii. Totusi, accesoriile nu trebuie sa fie foarte multe pentru a nu pune coafura pe locul doi.
  • Urmariti ca coaforul sa nu foloseasca foarte mult fixator pentru par cu sclipici. Aceasta arata fara gust. Nu este nimic mai frumos decat un par sanatos si ingrijit. Deci, aveti grija de par din timp aplicand masti hranitoare sau alte proceduri, recomandate de coaforul dvs.
  • Nici intr-un caz nu experimentati cu vopsirea parului inainte de nunta. Daca intentionati sa faceti acest lucru, atunci faceti din timp, pentru a putea corecta in cazul cand rezultatul nu va fi cel asteptat de dvs. Cu cateva zile inainte de nunta puteti sa vopsiti doar radacinile crescute, pentru ca acestea sa arate proaspat si ingrijit.
  • Exista coafori, care pot insista sa va faceti coafura in stilul dorit de acestia. Acest lucru va da dovada doar de neprofesionalismul lor. De exemplu coafurile par mediu pot fi executate in mai multe variante propuse de coaforul dvs., insa alegerea va apartine doar dvs.
Coafuri mirese 2015

Tendinte coafuri de mireasa 2016

Coafurile de mireasa pentru anul 2015 sunt caracterizate prin aristrocatism, rafinete, feminitate. Este foarte important ca coafura dvs. sa aiba un luciu frumos si sa fie executata cu acuratete pentru a crea un lux si stil special. Coafura de mireasa cu bucle lungi ramane la fel de actuala in acest sezon: le puteti lasa pe spate, executandu-le in valuri marunte sau mari, sau sa le impletiti intr-o cosita romantica frumoasa.

Coafuri de mireasa par lung si mediu 2016

Coafuri profesionale de mireasa lungimea parului lung si mediu

Minimalism

Stilul minimalist este foarte potrivit pentru aceasta ocazie: o aranjare a parului aerata si simpla, cu minim produse de aranjare, completata doar cu un accesoriu mare va deveni o optiune ideala pentru o petrecere in orice stil. Ideal ar fi ca parul sa fie strans in varful capului sau la ceafa.
Coafuri minimalism 2015 de mireasa

Neglijenta intentionata

In locul aranjarilor perfecte, unde fiecare fir de par sta la locul lui, vin coafurile feerice si usoare. Cositele impletite usor, cozile usor neglijente arata foarte interesant. Nu mai putin interesant arata si parul desfacut, cu minim produse de styling. Cat despre accesorii, este suficient sa alegeti o agrafa suficient de mare sau cateva “perle” mici. Astfel de coafura cel mai bine se va combina cu un sarafan sau o rochie cu croiala simpla, fiind o optiune excelenta pentru o nunta vara sau o nunta pe plaja.
Coafuri creative de mireasa

Coc neted

In acest an, stilistii recomanda mireselor elegante sa stranga parul intr-un coc jos, neted. O astfel de coafura practic pentru balet va face imaginea dvs. delicata, feminina si rafinata. Apropo, cocul poate si el sa fie decorat cu flori, panglici si agrafe frumoase! Dupa cum puteti vedea, coafurile de mireasa 2015 pot fi si in stil clasic.
Coafuri 2015 de mireasa coc neted

Stilul boho si aranjarile boeme

Acesta este intruchiparea feminitatii, frumusetii si armoniei. Acest stil a aparut in anii ’60 si reprezinta un mix de diferite culturi si epoci. Usurimea si simplitatea se combina armonios cu formele complexe. Pentru decor se folosesc in principal materiale naturale – panglici de sifon si matase, flori vii, benzi din dantela, agrafe de catifea si multe altele.
2015 coafuri de mireasa in stil boho si boem

Gypsophila in par

Coafurile de mireasa 2015 pot fi si “florale”. Florile in parul miresei (de exemplu sub forma de coronite), sunt deja un clasic. De regula, pentru coafuri se folosesc plante cu boboci mari (florile mari mari arata si frumos, si impresionant). Insa in anul 2015, designerii recomanda o „optiune florala” mult mai delicata! Infrumusetand parul cu florile marunte de Gypsophila, veti obtine un look romantic, feminin si proaspat. Impletiti planta in cosite, infrumusetati cu flori atat parul strans, cat si cel lasat pe jumatate pe spate. Datorita faptului ca florile acestei plante sunt usoare si mici, este foarte simplu sa decorati parul cu acestea.
Coafuri de mireasa 2015 cu gypsophila in par

Cocuri creative

Acest tip de coafura de mireasa nu isi pierde din actualitate, o aranjare neteda si laconica a parului poate sa puna in evidenta nu doar trasaturile fetei, dar si frumusetea parului. Parul neaparat trebuie sa fie stralucitor si ingrijit pentru ca coafura sa nu isi piarda frumusetea. O astfel de coafura poate fi decorata cu o diadema sau o agrafa stilata. Foarte frumos se privesc si cocurile din cosite, sau fire de par lasate sa cada armonios.
Cocuri creative 2015 de mireasa

Coafuri cu bucle

Coafurile in stil retro sunt foarte populare: daca inainte buclele erau actuale mai mult pentru parul mediu, acum posesoarele unui par lung pot si ele sa se alinte cu o asa coafura. Buclele mari sunt aranjate intr-un val artistic intr-o parte si sunt fixate cu agrafe sau clame. Coafura este decorata cu panglici, flori, acuri de par, margele, creste, agrafe cu pene. Pot fi folosite si voaluri si un val scurt.
Coafuri de mireasa cu bucle 2015

Impletituri si cosite

Impletiti cosite! Groase, subtiri, cu accesorii si fara, in jurul capului si “de-a lungul”. Puteti sa nu impletiti tot parul in cosite – cositele din jumatate de par arata la fel de frumos (astfel de coafura este ideala pentru domnisoarele cu par nu foarte voluminos).
Impletituri si cosite coafuri 2015 de mireasa

Cu diadema

Parul aranjat frumos poate fi infrumusetat cu diferite accesorii. Voal, flori vii, pietre, agrafe aprinse vor face ca imaginea dvs. de mireasa sa arate complet si stilat. O optiune traditionala de infrumusetare este diadema. Exista o varietate enorma de diademe de diverse forme, dimensiuni si stil: cercuri subtiri, coroane inalte si mari, decorate cu foarte multe pietre stralucitoare si diademe simple. Trebuie sa stiti ca o diadema nu trebuie sa fie neaparat decorata cu pietre pretioase si sa coste o avere. Diademele decorate cu pietre sunt la fel de frumoase ca si cele cu pietre pretioase. Pentru ca diadema de mireasa sa decoreze cu adevarat frumos imaginea miresei, aceasta trebuie sa fie impletita corect in par.
Coafuri de mirese 2015 cu diadema

Cu flori

Coafurile cu flori pentru nunta sunt la moda in acest an mai mult ca niciodata. Florile pot fi aplicate pe orice coafura. Chiar daca veti decide sa lasati parul desfacut sau sa impletiti o coada simpla, fara ajutorul stilistilor, si sa o decorati cu un buchet de trandafiri delicati sau daca veti pune un crin desfacut la tample – cu siguranta veti fi cea mai fina si rafinata mireasa. Cu ajutorul florilor, imaginea miresei se poate combina cu gama de culori a intregii nunti, care va avea ca decor flori asemanatoare.
Coafuri de nunta 2015 cu flori

Coafuri de mireasa par scurt 2016

Pentru miresele cu par scurt vor fi potrivite coafurile in stil retro, la moda anul acesta si care au fost purtate in anii ’20 si ’30 ai secolului trecut. Astfel, parul poate fi aranjat in bucle, fara volum, poate fi folosit un cerc sau coafura poate fi decorata cu o floare aplicata intr-o parte. Stilul vintage este foarte delicat si elegant, din acest motiv acesta se potriveste ideal cu ceremonia de nunta.
Coafuri mireasa par scurt 2015

Imagini cu coafuri de mireasa cu voal

Voalul este un accesoriu indispensabil pentru coafura oricarei mirese. Multi nu vor fi de acord cu aceasta afirmatie, considerand ca acest accesoriu tine de trecut, desi exista foarte multe coafuri cu voal, create de stilisti talentati. Vedeti mai jos un colaj cu astfel de coafuri mireasa.
Coafuri cu voal de mireasa 2015

Fara voal cu accesorii

Iar pentru cele mai arzatoare “ne-pasionate” de voal, exista mai multe optiuni, care fac coafura unei mirese sa arate in asa mod, incat aceasta sa arate nu mai putin luxos, cu accesorii speciale, cu rol de voal. Vedeti selectia de imagini de mai jos, unde va prezentam o multime de idei cu coafuri pentru mirese, care nu prefera sa poarte un voal.
Coafuri de mirese cu accesorii