sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Coafura Miresei

Coafura Miresei si agrafele decorative, sau orice alte elemente decorative pentru par, trebuie sa fie in completa armonie. Desigur coafura sau agrafele/elementele decorative pentru par trebuie sa reprezinte ultimul pas pentru acel look splendid fermecator si mult dorit. Totodata alegerea coafurei si accesoriilor decorative pentru par poate reprezenta o adevarata provocare. Pentru a te ajuta sa-ti alegi atat coafura cat si detaliile decorative iti propun sa citesti urmatoarele idei.
Primul pas este sa-ti faci o programare la coafura, pentru a discuta urmatoarele detalii: modelul coafurii in functie de marimea capului si forma fetei. Toate acestea trebuie luate in considerare atunci cand iti decizi coafura si agrafele decorative. Deasemenea discutand cu coafeza vei putea stabili cu usurinta ce anume ti s-ar potrivi dintre diadema, cordeluta, coroana, banda sau coronita din flori naturale.
Iti recomand sa nu cumperi primul accesoriu decorativ care iti este recomandat de vanzatoare. Chiar si daca se asorteaza perfect rochiei tale, sau coafuri pe care ti-o doresti, iti recomand sa te uiti prin toate magazinele de specialitate. Sa incerci diverse produse, dintre care apoi sa stii sa selectezi ceea ce ti se potriveste cu adevarat.
Trebuie sa tii cont si de tipul parului. Daca ai un par bogat, poti sa-ti alegi aproape orice accesoriu. In cazul in care parul tau este subtire si mai rar, trebuie neaparat sa te gandesti bine la coafura pe care o vei alege. De regula se recomanda cocul, chiar daca parul tau este mai subtire, ai putea adauga suvite artificiale. Astfel vei putea avea acel volum necesar de par bogat. Iar daca nu vrei sub nici o forma aceste suvite artificiale, alege-ti un accesoriu decorativ care sa fie in centrul atentiei si care sa iti uneasca parul intr-un coc frumos.
Daca ai gasit accesoriul pe care il doreai, la fel si coafura iti recomand sa vizitezi coafeza sau stylistul tau pentru o proba. Incearca sa pui accesoriul decorativ, coafura si neaparat voalul. Astfel vei putea avea o imagine de ansamblu clara. Este foarte important sa probezi si voalul si accesorille, pentru ca astfel vei putea decide unde sa atasezi voalul, sau daca acesta se potriveste intr-adevar cu accesoriile si coafura. Deasemenea poti purta voalul la ceremonia religioasa, iar mai apoi pentru receptie il poti desprinde.
In cele din urma nu pot decat sa-ti urez MULTA BAFTA! Sunt sigura ca vei gasi accesoriile decorative si coafura perfecta si vei fi cea mai adorabila si frumoasa mireasa!