marți, 29 decembrie 2015

Coafuri de Revelion! Ce se poartă la femei și la bărbați

Nu doar ținuta este importantă în noaptea dintre ani, ci și podoaba capilară. Vrei să-ţi stea bine freza la chefurl de Anul Nou? Click! îți spune ce coafuri de Revelion recomandă hair-styliştii vedetelor, atât pentru femei, cât și pentru bârbați.
Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuţi hair-stylişti din România, recomandă femeilor pentru seara de Revelion o coafură extravagantă. „Coafurile pentru Crăciun trebuie să fie cât mai lejere şi, bineînţeles, adaptate persoanei, dar şi locului în care se desfăşoară petrecerea. Aşa că, indiferent dacă primim oaspeţi sau suntem oaspeţii cuiva, seara de Crăciun o petrecem acasă. Însă asta nu înseamnă că nu trebuie să arătăm bine. După ce termină cu pregătirile pentru masa de Crăciun, fiecare femeie trebuie să se ocupe şi de ea, aşa încât să fie strălucitoare, pregătită de sărbătoare”, spune Adrian Perjovschi.            Hair-stylist-ul recomandă pentru ziua de Crăciun o coafură cu volum, cu onduleuri uşoare. „De evitat părul foarte coafat şi finisat. Nu trebuie să-l tapăm prea mult”, a mai spus Adrian Perjovschi.

Femei, pentru coafura de Revelion folosiți cu încredere accesoriile!

coafuri de revelion femei
Pentru noaptea de Revelion, femeile sunt încurajate să adopte coafuri cât mai sofisticate
colaj: Click!

Pentru petrecerea de Revelion, tot el propune „ceva mai avangardist şi mai îndrăzneţ”: „Putem alege părul prins în coadă, se pot folosi împletiturile, dar şi accesoriile de păr dintre cele mai variate. Sunt recomandate extensiile, meşele, bentiţele sau diverse bijuterii pentru păr”. La capitolul „Aşa nu!”, hair-stylist-ul vedetelor interzice sclipiciul în păr şi coafurile prea „înţepenite” de fixativ.

Bărbaţi, coafura de Revelion e o nouă tunsoare!

coafuri revelion tunosri barbati
Pentru coafura de Revelion, dar și pentru 2016 bărbații sunt încurajați să adopte un nou stil
colaj: Click!

Anul 2016 aduce noutăți în coafură și pentru bărbați. Hair-stylist-ul Cristi Pascu menționează că stilul „disconnected” este în mare vogă, fiind adoptat deja de David Beckham și de Justin Bieber. „Acest stil de tunsoare a fost promovat foarte mult și a fost adoptat din moda feminină, tocmai pentru a ajuta și fizionomiile bărbaților. Trăim într-o eră în care bărbații sunt mai atenți ca niciodată cu aspectul lor, iar coafura joacă un rol foarte important și trebuie gândită în funcție de proporțiile feței”, declară Cristi Pascu.
Noul stil de coafură presupune o îmbinare între părul tuns foarte scurt și părul lung și oferă un aer modern, în special bărbaților care au fața rotundă sau colțuroasă. „Aceasta tehnică, numită «disconnected haircut», constă în tunderea foarte scurtă, uneori aproape de piele a lateralelor și spatelui, partea de sus rămânând mai lungă decât restul părului. Părul lung dă volum, alungește fața și pune într-o lumină foarte bună fizionomia. Această tunsoare este cool și este recomandată mai ales bărbaților care au fața rotundă sau colțuroasă. A fost promovată cu succes în ultima perioadă de David Beckham și de Justin Bieber și a ajuns astfel una dintre cele mai în vogă coafuri masculine”, menționează Cristi Pascu.