vineri, 16 mai 2014

Coafor mirese Giurgiu 2014

Cauti coafuri de mireasa din randul carora sa te inspiri pentru marele eveniment? Ai ajuns in locul potrivit, pentru ca suntem sigure ca vei gasi cel putin o coafura pe placul tau.

Coafuri de mireasa cu bucle lejere

Atunci cand alegi o rochie de mireasa extravaganta ai putea miza pe simplitatea coafurii. Simplitate nu inseamna neaparat incadrarea in banal iar modelul de coafuri de mireasa de mai jos o demonstreaza. Textura parului este usor ondulata, buclele lejere, de vara, fiind prinse la spate intr-un updo dezordonat. Pare o coafura facuta pe graba, insa senzualitatea pe care o emana este specifica unei femei care nu obisnuieste sa se straduiasca prea mult. Daca ai o ceremonie restransa, cu putini invitati sau daca nunta are loc pe plaja sau in aer liber, atunci acesta este un model de considerat.
Coafuri de mireasa cu bucle lejere
Coafuri de mireasa. Fotolia © malyugin
Desi deloc fortate, buclele inspira romantism, motiv pentru care raman o alegere viabila in cea mai importanta zi a ta. Aerul romantic poate fi potentat de accesoriile de par pentru mireasa, de la diademe de par frumos lucrate la bentite simple si agrafe de par dar si de prinderea buclelor strategic, intr-o parte, dand impresia unei cascade in miscare. Dezgolindu-ti doar un singur umar cu acest model de coafuri de mireasa, vei parea foarte sofisticata.
Coafuri mireasa © gromovataya - Fotolia.com
Coafuri mireasa © gromovataya – Fotolia.com
Buclele lejere sunt coafuri ideale pentru miresele romantice si inocente care mizeaza pe o frumusete naturala si minimalist. Stropul de indrazneala poate fi dat de un accesoriu supradimensionat, precum o floare alba, naturala. Pentru a fi in tendinte in vara lui 2014, fa-ti o carare exagerata intr-o parte.
Coafuri mireasa © malyugin - Fotolia.com
Coafuri mireasa © malyugin – Fotolia.com
Buclele pot fi purtate si de miresele boeme, de sine statatoare sau combina cu impletituri. Coronitele simple sau cele obtinute din impletituri sunt accesorii ideale pentru acest tip de coafuri. Completeaza acest look cu un machiaj cat mai simplu si mai natural si neaparat sprancene bine-definite.
Coafuri mireasa © johanjk – Fotolia.com
Coafuri mireasa © johanjk – Fotolia.com
Ceea ce este minunat la aceste tipuri de coafuri de mireasa cu bucle este versatilitatea lor, putand fi purtate atat de miresele cu par lung cat si de cele cu par mediu. Buclele lejere, atent finisate cu ajutorul spray-ului de par, pot fi coafuri de sine statatoare.
Coafuri de mireasa. © Can Stock Photo Inc.  yuriyzhuravov
Coafuri de mireasa. © Can Stock Photo Inc. yuriyzhuravov
Coafurile cu bucle sunt ideale pentru o nuanta pe plaja sau in aer liber, moment in care pot fi accesorizate cu flori naturale, o tendinta specifica acestui sezon careia ai face bine sa ii dai o sansa. Vezi macar daca te avantajeaza.
Coafuri de mireasa cu bucle naturale
Coafuri de mireasa. Foto © Denys Kurbatov, Fotolia.com

Coafuri de mireasa cu bucle lejere prinse semi-updo

Cand ai de luat o decizie intre a-ti purta parul liber, pe umeri, incadrandu-ti fata sau a-l strange si nu stii pentru care dintre cele doua variante sa optezi, un compromis este dat de coafurile de tip semi-updo. Asta inseamna ca numai partile laterale si coroana sunt stilizate iar restul parului poate fi lasat sa curga pe spate. Sunt ideale pentru rochiile de mireasa cu spatele acoperit si cu voal lung.
Coafuri de mireasa cu bucle lejere prinse semi-updo
Coafuri de mireasa. © Can Stock Photo Inc. Vegas
Daca vrei un look artistic, usor teatral al coafurii tale de mireasa, atunci considera adaugarea unor extensii de tip clip-on nu numai pentru volum cat si pentru lungime. Alaturi de o pereche de cercei lungi, aceasta coafura iti va alungi considerabil fata iar tu vei parea ca o zana din povesti.
Coafuri de mireasa cu bucle lejere prinse semi-updo
Coafuri de mireasa. © Can Stock Photo Inc. Vegas
Ziua nuntii este una din acele zile in care poti exagera in privinta coafurii, in fond, tu esti actrita principala. Nu te sfii de la volum, pe care il poti da intregii coroane. Acest tip de updo iti permite accesorizarea coafurii cu un voal oricat de lung.
Coafuri de mireasa cu bucle lejere prinse semi-updo
Coafuri de mireasa. © Can Stock Photo Inc. Vegas

Coafuri de mireasa cu bucle bine-definite

Alte mirese vor opta pentru coafurile extra-finisate, in care fiecare fir de par este la locul lui. Si cine ar putea sa le condamne? Doar ziua nuntii este unul din evenimentele majore din viata unei femei. Daca optezi pentru bucle bine-definite si totusi vrei sa pierzi din rigiditatea acestor coafuri, mizeaza pe un breton aranjat cat mai natural.
Coafuri de mireasa cu bucle bine-definite
Coafuri mireasa © Alena Ozerova – Fotolia.com
Accesoriile de par pentru mireasa pot transforma orice coafura banala intr-una extrem de extravaganta. Un astfel de exemplu poti privi mai jos. Mini-palaria cu voal si pene este piesa de rezistenta a intregii tinute, alaturi de buclele bine-definite care curg usor pe spate, pana la baza umerilor.
Coafuri mireasa © furmananna - Fotolia.com
Coafuri mireasa © furmananna – Fotolia.com
Multe mirese nu isi imagineaza o nunta fara buclele in stil grecesc. Bine-definite, create pe toata lungimea parului sau  doar partial si prinse intr-un semi-updo, un lucru este cert: buclele grecesti sunt sofisticate si iti dau un aspect uimitor si elegant.
Coafuri mireasa. Fotolia © furmananna
Coafuri mireasa. Fotolia © furmananna
Daca ai un par voluminos si vrei sa porti bucle bine-definite atunci stilul ideal pentru tine este cel de tip cascada. Suvitele buclate sunt rasucite pe deget si prinse in par cu ajutorul agrafelor, intr-o parte, dand impresia unor valuri care curg in cascada, descoperindu-ti spatele si un umar. Sunt coafuri ideale pentru cele care nu s-ar incumeta sa poarte tot parul strans.
Coafuri mireasa © Kyrylo Grekov - Fotolia.com
Coafuri mireasa © Kyrylo Grekov – Fotolia.com
Unei nunti lejere, de vara, poate chiar in aer liber, nu-i vor lipsi accesoriile de par din flori naturale. Plasate stragic, practic amestecandu-se printre marea de bucle, vor conferi prospetime coafurii si siluetei tale atat de gingase. In acelasi timp, florile naturale pot lua din dramatismul unei coafuri cu bucle in cascada, mai ales daca parul tau este lung si des, facandu-l mai real si mai accesibil mesenilor de rand.
Coafuri de mireasa cu bucle bine-definite
Coafuri mireasa © Masson – Fotolia.com
Buclele bine-definite nu trebuie neaparat sa iti cada pe umeri sau pe spate. In functie de lungimea parului tau pe poti prinde intr-un updo pentru un aspect la fel de romantic. Buclele se ruleaza pe degete si se prind strategic, de regula, de o baza fixa care poate fi chiar o impletitura. Astfel, te vei putea bucura de bucle si in cazul unei rochii cu spatele gol.
Coafuri de mireasa
Coafuri de mireasa. © Can Stock Photo Inc. gromovataya
Buclele prinse in updo se potrivesc atat mireselor cu par lung cat si celor cu par mediu, ba mai mult, acestea din urma sunt avantajate de lungimea parului lor daca aleg acest tip de coafuri. Important este sa gasesti acel stilist care sa creeze forma perfecta a buclelor prinse in loc.
Coafuri de mireasa cu bucle
Coafuri de mireasa. Foto © Valua Vitaly, Fotolia.com

Coafuri de mirese – cocuri teatrale

Simplitatea rochiei poate fi complementata de o coafura cu aspect teatral. Iar cand iti doresti un look dramatic, optiunile iti sunt practic nelimitate. De la cocuri in stil spaniol, cu falduri, la cocuri tapate, cu foarte mult volum, poti obtine o prezenta care socheaza, cel putin pentru un minut. Modelul de coafuri de mirese de mai jos consta intr-un joc de falduri, obtinute prin ondularea parului cu un ondulator de diametru mare. Este ideal pentru acele mirese care vor ca voalul ales sa porneasca de undeva de sub coafura.
Coafuri mireasa © Valua Vitaly - Fotolia.com
Coafuri mireasa © Valua Vitaly – Fotolia.com
O alta optiune usor dramatica este data de cocul chignon cu foarte mult volum. Pare ca nu se mai demodeaza si ne asteptam sa fie o coafura extrem de etalata in acest sezon. Cu cat parul este mai lung si mai des, cu atat aspectul final este mai dramatic. Dar daca ai par rar, nu-ti face griji. Aici pot interveni accesorii precum gogosile de par sau extensiile de tip clip-on. Nu uita sa acorzi o atentie sporita aranjarii bretonului care poate fi ondulat si prins peste cocul chignon, la fel ca in imaginea de mai jos:
Coafuri de mirese - cocuri chignon
Coafuri mireasa Coc Spaniol Coc Chignon © darkfreya – Fotolia.com
Coafuri de mirese cu cocuri dramatice, cu foarte mult volum si jocuri de textura sunt potrivite unei nunti de interior. Atata vreme cat toate privirile vor fi atintite la tine vei sti ca ai facut alegerea potrivita pentru tine, mizand pe o coafura memorabila, pe care cu greu o vor uita cei din jur. Inca o idee de a-ti accesoriza coafura de mireasa: plasa de par. Vezi imaginea de mai jos:
Coafuri Mirese Accesorii Mirese Plasa Coc mireasa
Coafuri Mirese © Nuno Monteiro – Fotolia.com
Sa-ti dau inca un motiv pentru care sa alegi o coafura cu mult volum: vei parea cel putin cu cativa centrimetri mai inalta. Iti surade ideea ,nu?
Coafuri mireasa  © Valua Vitaly - Fotolia.com
Coafuri mireasa © Valua Vitaly – Fotolia.com
Nota de dramatism a unei coafuri de mireasa nu este data doar de volum si de jocul de texturi, cat si de accesoriile purtate. De la flori naturale supradimensionate la flori artificiale lucide, dar dramatice, ca in imaginea de mai jos. Nu stiu daca tu ai indrazni sa porti asa ceva dar o asemenea aparitie mi se pare chiar originala.
Coafuri de mirese - cocuri teatrale
Coafuri mireasa © furmananna – Fotolia.com
Impletiturile, buclele si parul tapat se pot intalni in cadrul unei singure coafuri de mireasa. Daca nu ne crezi, doar priveste imaginea de mai jos si este posibil sa ramai putin socata de dramatismul coafurii purtata doar de o mireasa extrem de indrazneata, in tandem cu spiritul sau liber.
Coafuri mireasa © furmananna - Fotolia.com
Coafuri mireasa © furmananna – Fotolia.com
Orice coafura de mireasa poate capata un farmec deosebit atunci cand este accesorizata cu accesoriul potrivit. Iar accesoriile vin in atat de multe forme, de la simple agrafe de par la coronite lucrate manual.
Coafuri mireasa © Nuno Monteiro - Fotolia.com
Coafuri mireasa © Nuno Monteiro – Fotolia.com

Coafuri cu cocuri accesorizata pentru mireasa eleganta

Orice coafura de mireasa va iesi in evidenta atata timp cat privirile se vor opri asupra accesoriilor de par. Cand agrafa de par se potriveste manusa cu colierul ales, vei da dovada de clasa si bun gust.
Coafuri mireasa © Alex - Fotolia.com
Coafuri mireasa © Alex – Fotolia.com
Accesoriile potrivite pot da un plus de eleganta unei coafuri mireasa. Priveste acest coc realizat din impletituri si accesorizat cu perle si flori naturale.
Coafuri mireasa © LP47 - Fotolia.com
Coafuri mireasa © LP47 – Fotolia.com
Cat de mult volum poate avea o coafura? Raspunsul: niciodata suficient de mult, poate mai putin coafura din imaginea de mai jos. Pe cata vreme bretonul si coroana parului sunt lipite de scalp cu ajutorului gelului de par, dand aspectul de par ud, restul podoabei capilare capata dimensiuni inimaginabile intr-un coc chignon supradimensionat.
Coafuri de mirese - cocuri teatrale
Coafuri de mirese. Foto © Can Stock Photo Inc. Anmfoto
Vrei o coafura deosebita care sa te scoata din anonimat? Insista pe volumul bretonului care iti va conferi cativa centrimetri in plus.
Coafuri de mirese - cocuri teatrale
Coafuri de mirese. Foto © Can Stock Photo Inc. pepperbox
Un stilist experimentat poate crea coafuri de mireasa deosebite, in care forma si textura nu pot fi nici pe departe incadrate in banal. Este musai ca acest tip de coafura teatrala sa se potriveasca personalitatii tale.
Coafuri de mirese - cocuri teatrale
Coafuri de mirese. Foto © Can Stock Photo Inc. gromovataya
Chiar si cel mai simplu coc, cocul cuib, poate capata aspecte dramatice cand este vorba de mult volum la mijloc. Experimenteaza si vezi daca coafurile cu mult volum sunt alegerea potrivita pentru tine.
Coafuri de mirese - cocuri teatrale
Coafuri de mirese – cocuri teatrale. Foto © Can Stock Photo Inc. Lvnel

Coafuri de mirese – Cocuri lejere / dezordonate

O tendinta pe care nu o poti neglija in vara lui 2014 este data de coafurile lejere, dezordonate, uneori chiar ciufulite. Daca esti o mireasa care vrea sa mizeze pe simplitate si naturalete, priveste modelele de mai jos.
Coafuri de mireasa
Coafuri de mireasa . Foto © Can Stock Photo Inc. forsterforest
Coafuri de mirese - Cocuri lejere / dezordonate
Coafuri de mireasa. Foto © Can Stock Photo Inc. val_th
Coafuri de mirese - Cocuri lejere / dezordonate
Coafuri de mireasa. Foto © Can Stock Photo Inc. kevers
Coafuri de mirese - Cocuri lejere / dezordonate
Coafuri de mireasa. Foto © Can Stock Photo Inc. FurmanAnna
Coafuri de mirese - Cocuri lejere / dezordonate
Coafuri de mireasa. Foto © Can Stock Photo Inc. FurmanAnna

Coafuri de mirese – Cocuri accesorizate

Orice tip de coafura ai alege, accesoriul de mireasa este cireasa de pe tort. Nu numa ca va trebui sa alegi o coafura care sa se potriveasca cu modelul de rochie de mireasa ales dar va trebui sa gasesti accesoriul potrivit pentru coafura aleasa.
Coafuri de mireasa
Coafuri de mireasa. Foto © Can Stock Photo Inc. gromovataya
Coafuri de mireasa
Coafuri de mireasa. Foto © Can Stock Photo Inc. val_th

Coafuri de mireasa cu impletituri

Coafurile cu impletituri sunt ideale pentru mireasa boema si sofisticata. De sine statatoare sau integrate in diferite tipuri de coafuri, nu neglija impletiturile in ziua cea mare. De la impletitura funie, la impletitura coada de peste, poti crea modele deosebite de coafuri de mireasa. Extrem de finisate, lustruite si ordonate sau extrem de rebele, texturate, dezordonate sau ciufulite, impletituri se muleaza pe gusturile fiecarei mirese. Unde mai pui ca sunt una din tendintele majore ale verii lui 2014?
Coafuri mireasa © babkin - Fotolia.com
Coafuri mireasa © babkin – Fotolia.com
Coafuri mireasa  © iryf – Fotolia.com
Coafuri mireasa © iryf – Fotolia.com
Coafuri mireasa Impletituri  © sonyazhuravetc - Fotolia.com
Coafuri mireasa Impletituri © sonyazhuravetc – Fotolia.com
Coafuri mireasa Impletituri © Tatyana Gladskih - Fotolia.com
Coafuri mireasa Impletituri © Tatyana Gladskih – Fotolia.com
Coafuri mireasa Impletituri © yuriyzhuravov - Fotolia
Coafuri mireasa Impletituri © yuriyzhuravov – Fotolia
Coafuri mireasa. Fotolia © Valua Vitaly
Coafuri mireasa. Fotolia © Valua Vitaly
Coafuri de mireasa
Coafuri de mireasa. Foto © Can Stock Photo Inc. Artwow

Da-ne de stire care este preferata ta dintre aceste modele de coafuri mireasa.