marți, 29 decembrie 2015

Coafeza nunta Giurgiu

Momentul nuntii este foarte important atat pentru mireasa cat si pentru celelalte invitate. Asa ca va dam cateva sfaturi despre cum ar trebui sa va aranjati coafura.
1. Cu sase luni inainte de nunta se impune deja o vizita la stilist. NU uitati sa duceti cu voi accesoriile pentru par si o fotografie a rochiei de mireasa. Cu cat stie mai multe despre nunta, cu atat mai bine va putea stilistul sa va ofere coafura cea mai potrivita.
2. Daca v-ati gandit la o repetitie a nuntii, n-ar strica sa o faceti folosind coafura de mireasa pe care ati ales-o pentru marele eveniment. Astfel, veti face o repetitie finala si pentru acest aspect deosebit de important.
3. In timpul repetitiei plimbati-va cat mai mult. Incercati astfel sa determinati starea de confort pe care noua coafura v-o ofera. Nu uitati insa, cu cat mai simplu, cu atat mai bine.
coafura mireasa perfecta4. Cand faceti alegerea stilului, luati in considerare nu numai anotimpul ci si timpul din zi la care se va produce evenimentul (zi sau noapte). Lasati parul desfacut ziua si prins in coc seara.
5. Nu uitati, unele coafuri pot adauga centimetri in plus miresei, cele mai scunde putand folosi acest lucru in avantajul lor.
6. NU faceti tartamente chimice in ziua nuntii. In acest moment nu aveti nevoie de surprize!
7. Parul vopsit arata cel mai bine in primele doua saptamani. Asigurati-va deci ca il veti colora cu cel mult o saptamana inainte de nunta.
8. Daca aveti nevoie neaparat de par cu permanent, faceti-o cu cel putin o luna inainte de nunta.
9. Parul prea fin sau ultraconditionat este greu de coafat. Pentru a beneficia de cele mai bune efecte, spalati parul cu o zi inainte de nunta, niciodata in ziua evenimentului si evitati pe cat se poate lotiunile de conditionare in ultimele 4-5 zile.
10. Stilistii si machiorii lucreaza cel mai bine in propriul lor mediu, cu instrumentele obisnuite deci, ineinte de a incepe o sesiune de fotografii, faceti o vizita la salon. Eficienta va creste si probabil, va costa mai putin.