joi, 15 mai 2014

Coafuri pentru banchetul anului 2014 Giurgiu

Se apropie sfarsitul anului scolar si pe langa stresul tezelor, al examenelor mai exista si stresul tinutei pentru banchet. Rochii ieftine pentru banchet si pantofi ieftini cu toc inalt gasesti la magazinele online de fashion. Dar la coafura te-ai gandit? Nu te poti prezenta in searade banchet cu aceeasi coafura de toate zilele, dar nici nu te duci la o nunta. Iti trebuie o coafura tinereasca, simpla, pe care sa poti sa o faci si acasa, impreuna cu o prietena sau cu mama.
Mai jos iti propun cateva coafuri pentru banchet 2014 pentru par mediu si lung. Din experienta iti recomand sa incerci mai multe coafuri si atunci cand ti-ai ales preferata sa o realizezi de mai multe ori pentru a fi sigura ca iti va reusi fara eforturi foarte mari si nervi.

Coafuri pentru banchet 2014 – par mediu si lung

Coafuri pentru banchet 2014
Aceasta coafura este simpla si eleganta, feminina. Foloseste un ondulator de par pentru bucle usoare, lejere. Fixeaza parul la spate cu un elastic transparent. Foloseste spray pentru fixarea coafurii.
Coafuri pentru banchet 2014
Vrei sa incerci un stil de machiaj mai indraznet la banchet? Atunci pentru coafura alege un coc inalt, simplu si elegant. Pentru firele rebele foloseste un spray fixativ.
Coafuri pentru banchet 2014
Vrei sa dansezi toata noaptea a petrecerea de banchet 2014? Pentru a fi sigura ca nu-ti vei strica coafura, alege un coc simplu, jos pe care il fixezi cu clame mici. Pentru a fi sigura ca agrafele de par nu vor aluneca da-le cu spray fixativ inainte de a le fixa in par.
Coafuri pentru banchet 2014
Ai ales o rochie deosebit de romantica si de feminina pentru petrecerea de banchet? Atunci iti trebuie si o coafura pe masura. Tapeaza usor parul pentru mai mult volum. Prinde-l la spate intr-un coc lejer.
Coafuri pentru banchet 2014 - pentru par mediu si lung
Aceasta coafura este romantica, feminina si moderna in acelasi timp. Parul trebuie impartit in trei sectiuni. Sectiunea din mijloc trebuie sa fie cea mai mare. Da parul cu putin spray si fixeaza fiecare sectiune cu clame transparente.
Coafuri pentru banchet 2014 Accesorii de par
Ai ales un accesoriu de par pentru coafura de banchet 2014? Fa-ti un coc simplu, la baza gatului, si infrumuseteaza-l cu accesoriul de par preferat. Mai multe accesorii de par dragute gasesti aici.
Cozi impletite pentru banchet 2014
Coafurile impletite sunt la moda in vara 2014. Imparte parul in trei sectiuni si impleteste-le in stilul preferat. Fixeaza apoi cozile impletite la baza gatului pentru a forma un coc deosebit. Fixeaza-l bineinteles cu spray.
Acestea au fost recomandarile Mujo de coafuri pentru banchet 2014 – pentru par mediu si lung. Tu ce coafura vei alege la banchet?
Sursa foto: Pinterest.com