marți, 29 decembrie 2015

Coafeza din Giurgiu

Nu avem nevoie de un stilist celebru care sa ne ofere o coafura perfecta si rapida zi de zi! Putem sa ne intretinem parul si singure, urmand doar cateva practici usoare si la indemana. Un par sanatoseste prima conditie pentru orice coafura frumoasa. Produsele de ingrijire pentru par sunt variate insa tine cont de faptul ca doar o parte din ele sunt benefice pentru par, asa ca investeste banii inteligent.

16 sfaturi utile pentru coafura ta zilnica

Stralucire sanatoasa - Foloseste un spray pentru stralucire dar aplica-l inainte sa usuci complet parul. Dupa uscare, foloseste o perie din par natural pentru a-l aranja.

Uscare la putere maxima - Daca vrei sa obtii volum in timpul cel mai scurt, foloseste un uscator de par la puterea maxima si usuca parul de jos in sus. Atunci cand cumperi un feon alege unul cu putere mare si cel putin 3 trepte de uscare.

Bucle voluminoase - Obtine bucle voluminoase folosind bigudiuri mari pe care le prinzi in par cand suvitele sunt putin umede. Aplica fixativ inainte sa le prinzi si usuca parul cu feonul. La sfarsit, foloseste degetele pentru a desparti suvitele si pentru a aranja buclele.

Bentita este secretul tau - Profita de stilul anilor 60 si foloseste bentita din material textil pentru prinderea parului. Aseaza bentita in jurul capului, in spatele urechilor, alegand o bentita lata si elastica. Daca ai parul lung prinde-l in coada la spate sau confera-i parului cat mai mult volum prin tapare.

Parul curat - Orice coafura ai alege, parul curat este prima conditie spre reusita. Mai ales daca mergi la evenimente mondene si trebuie sa iti aranjezi parul intr-un mod special, daca este spalata coafura se face mai usor.

Bijuterii stralucitoare - O coafura superba arata perfect daca folosesti ace de par cu pietricele stralucitoare sau bentite care incorporeaza bijuterii.

Ravasit in stilul sexy - Ce poate fi mai sexy decat un par ravasit cu mare atentie? Usuca parul, aplica spuma de par si prinde parul cu bigudiuri mari. Asteapta 20 de minute, apoi desfa bigudiurile si ravaseste parul cu degetele. Vei obtine volum si o coafura "aparent" ravasita dar extrem de sexy.

Scurt si dragut - Doar pentru ca ai parul scurt nu inseamna ca nu il poti prinde. Daca parul ajunge pana la umeri, strange suvitele din spate, ridica-le in sus si prinde-le cu o clama de par. Aranjeaza bretonul si coafura este gata!

Varfuri rasucite - Daca nu ai deja in trusa de ingrijire o perie rotativa ce poate fi atasata unui feon, atunci e timpul sa o cumperi. Pe langa volum si uscare rapida, aranjarea varfurilor se face mult mai usor. Aplica fixativ spre varfuri dupa coafare.

Coafura bufanta - Tapeaza tot parul, foloseste o perie pentru suvitele superioare si prinde parul cu o bentita flexibila. Partea din spate a coafurii ramane bufanta si isi pastreaza volumul daca aplici fixativ la final.

Intindere fina - Placa de par este o minune daca nu o folosesti zi de zi, fiindca iti poti deteriora parul. Totusi, atunci cand o utilizezi, aplica intai spray protector iar la final ceara. Parul va avea stralucire si va ramane pefect intins mai mult timp.

Peria de par potrivita - Alege o perie de par potrivita pentru tine, astfel incat sa nu rupa firele de par, sa nu electrizeze si sa nu zgarie scalpul. Opteaza pentru perii din fibre naturale.

Ondulatorul face minuni - Suvitele pot fi ondulate foarte usor daca ai parul lung, prin folosirea unui ondulator. Fie ca optezi sa aranjezi doar varfurile sau intreaga coafura, porcedul este rapid si usor. Nu uita sa aplici un spray de protectie si sa ai parul perfect uscat.

Suvite rebele - Parul scurt este o binecuvantare atunci cand vrei suvite rebele. Alege spuma de par sau gel pentru fixare si aranjeaza parul cu degetele. Daca vrei un plus de stil si eleganta, prinde cateva suvite cu o clama decorata cu bijuterii.

Coafura lejera si sofisticata - Daca vrei sa ai parul prins dar vrei sa eviti elasticele, strange suvitele de par din fata si leaga-le la spate ca pe niste noduri. Pe masura ce faci un nou nod, aduna suvitele din lateral si din spate si continua sirul de noduri. La final vei obtine o coafura lejera care pare extrem de sofisticata.