vineri, 15 mai 2015

Culorile de păr care dau tonul în 2015

Dacă pe lista ta de priorităţi pe 2015 este şi o schimbare de look, iată care sunt tendinţele noului an în materi de culori de păr.
Te-ai deci să-ţi schimbi nuanţa părului? În primul rând, indiferent de ce se poartă, trebuie să ţii cont de culoarea tenului şi a ochilor. Nuanţa cea mai potrivită pentru fiecare este cea mai apropiată de culoarea irisului.
Dacă în 2014, stilul ombre a dat tonul în ce priveşte hairstyling-ul, anul acesta degradeurile nu mai sunt în topul tendinţelor, conformwww.femalefirst.co.uk. Ce se poartă? Culorile de păr mai închise, cu reflexe calde, roşcate, condimentate, precum scorţişoara. Blondul rămâne în continuare în tendinţe, dar “asortat” cu reflexe de bej şi auriu.
Iar dacă vrei să ieşi neapărat în evidenţă, şuviţele fashion colour (mov, albastru, verde, etc) se poartă în contrast cu orice fel de culoare chiar şi cu şaten închis, mediu şi blond.
În continuare, se poartă amestecul de şuviţe şi meşe, prin intermediul căruia  poţi armoniza fizionomia. Mai precis, poţi să accentuezi, astfel, sau diminuezi volumele şi, în aces mod, reuşeşti să ascunzi o parte din defecte.
Revenind la degradeuri, le poţi adopta şi în 2015 dacă eşti o fană convinsă - de la închis la deschis. Însă trebuie să ai grijă ca diferenţa dintre nunaţe să nu fie foarte mare.
Inspiră-te din galeria foto!