miercuri, 18 decembrie 2013

Unde ne coafam de Craciun si Revelion ?

 Info Giurgiu - Last updated: miercuri, decembrie 18, 2013 - Save & Share - Fii primul care comenteaza
Chiar daca anul 2013 nu a fost un an foarte bun iar criza si-a aratat puternic dintii prin oraselul nostru, sarbatorile de iarna trebuie sa ne gaseasca frumoase asa cum spune traditia ca vom fi tot anul viitor. Saloanele de coafura din Giurgiu primesc deja programari pentru coafuri, aranjamente, vopsit, tuns, manichiura, pedichiura si toate cele, inca de pe acum.
Iar daca unele saloane au preturi foarte mari pentru bugetul nostru de criza, exista si saloane de cartier, cu preturi modice, dar cu servicii deare calitate . Unul din ele este cel de aici :  http://by-madalina.blogspot.ro/.
Memoreaza-i numarul de telefon pe care in gasesti la rubrica contact: http://by-madalina.blogspot.ro/p/coafor-giurgiu-contact.html , pentru ca nu stii niciodata cand ai nevoie  :)
Cine sunt coafezele ? Madalina si Vali pe care le stii de cativa ani  la un alt salon de pe sos Bucuresti, si care acum au inceput sa lucreze pe cont propriu si la preturi mult mai accesibile tuturor, intr-un salon intim si discret in zona Decebal -Sanitas . Daca vrei sa le regasesti in noul lor salon, gasesti adresa pe blogul  de prezentare si pe facebook : http://by-madalina.blogspot.ro : )    -   https://www.facebook.com/radoi.madalina.79 sau la tel: 

0761.91.42.43.- Madalina .